A tunat și a fulgerat Don Primar după ședința de Consiliu Local în care a condamnat la distrugere Pădurea Trivale. Supărat pe colegii lui că nu au fost în stare să facă un spectacol credibil și s-au rezumat la aplauze, lecțioare de dirigenție ca pe vremea lui Isoscel și inimioare pe Facebook, Don Primar a decis să-și facă pliant. Va fi frumos, lucios, cu poze, minciuni și promisiuni noi.
Mai știți parcul acela industrial pe care ,,primarul de cuvânt” spunea că-l face în prima săptămână de mandat? Pădurea parc o s-o facă luna asta, iar până la anul vine Comsia Europeană personal să-i pună în brațe niște milioane de euro prin PNRR.
După ce în 2019 și 2020 a votat pentru protejarea Pădurii Trivale și declararea ei arie protejată, după ce în campania electorală dădea interviuri ample despre cum va intra el în aparatul primăriei dacă nu va lucra mai cu talent pentru ca pădurea să fie protejată cât mai repede, Don Primar s-a răzgândit. Dar de ce? Iată declarația halucinantă făcută în conferința de presă: ,,Efectiv recunosc astăzi că habar n-aveam ce înseamnă arie protejată sau pădure parc”.
Ăsta este omul care mâine vă va da pliantul! Omul căruia nu-i crapă obrazul de rușine că, după patru mandate de consilier local în care a fost șeful Urbanismului și aproape unul de primar, recunoaște senin că a votat fără să aibă habar ce votează. Să fie deformație de la lungile mandate ale lui Pendiuc în care PSD vota, nu gândea? Și dacă într-o chestiune de o imensă importanță pentru piteșteni habar n-a avut ce a votat, în privința celorlalte proiecte a avut? Acum are habar că, practic, a lăsat Pădurea Trivale pe mâna rechinilor imobiliari? Acum are, că e pe foarte-foarte mulți bani.
Don Primar, să ne dați și nouă pliantul când termină consilierii de cosmetizat la dumneavoastră în primar de cuvânt, om responsabil, om care gândește când vorbește… După atâta încrâncenare merge și un moment vesel cu Don Primar ,,Habar-nu-am”.

Adauga comentariu