Cel mai mare parc de distracții din România va fi construit lângă Sfântu Gheorghe. Vorbim despre o investiție de 6 milioane de euro, realizată după modelul Dino Parc din Râșnov. Tematica va fi, însă, alta, una la fel de îndrăgită de către copii: lumea fantastică a dragonilor. Proiectul ar urma să fie finalizat în 2025 și este conceput de o echipă de arhitecți români, iar conceptul este unic nu doar în România, ci și în Europa.

Acesta este genul de investiție care aduce plus valoare unei comunități. Acesta este genul de proiect care te pune pe harta orașelor care contează, care aduce dezvoltare și prosperitate.

Doar 6 milioane de euro!!!

Avem un PNRR și niciun proiect major, de anvergură, pentru Pitești!

Numai dacă socotim a doua renovare a pieței Primăriei Pitești, toaleta de lux, treptele pe care primarul vrea să le reabiliteze cu milioane bune și fântânile pe care vrea să spargă tot atâtea milioane ajungem la jumătate din valoarea investiției de la Sfântu Gheorghe. Dacă luăm în calcul și miliardele pierdute din cauza greșelilor flagrante comise de administrația PSD (a se vedea Sala Polivalentă și reabilitarea Bazinului olimpic!), atunci ajungem la această sumă.

Avem un potențial fantastic, despre care am vorbit în numeroase rânduri – malurile râului Argeș – , un potențial ratat, din păcate, și mandatul acesta.

Adauga comentariu