Ajungerea în pragul retrogradării era doar o chestiune de timp, pentru că FC Argeș nu a avut nicio șansă. De ce?

Primarul PSD al Piteștiului a pus în fruntea clubului pe mâna sa dreaptă care este, culmea, și angajat al Primăriei Pitești, și lider de sindicat în Primăria Pitești, și președinte al Consiliului de Administrație al Apă Canal, societate care finanțează FC Argeș. Omul acesta este providențial, se pricepe la toate! Mai puțin la fotbal, după cum am constatat…

Primarul PSD a adus la club sponsori care se cred antrenori sau patroni de echipă, știu exact ce jucători trebuie să intre în teren și se dau cu fundul de pământ când antrenorii nu execută directivele lor.

Primarul PSD dictează direct (sau prin oamenii prin care controlează tot ce mișcă) ce achiziții trebuie făcute, ce antrenori trebuie dați afară sau aduși la echipă.

Avem o pepinieră de copii care nu sunt în niciun fel încurajați să acceadă la echipa mare, în schimb achiziționăm pe sume imense stranieri de-a gata obosiți.

Când politicul își bagă nasul, când banul public este folosit în mod netransparent și discreționar, nu avem cum să nu ne întrebăm dacă FC Argeș mai este echipa noastră, a piteștenilor.

Cotizăm cu toții la această nepermisă contraperformanță și permitem ca banii noștri să fie gestionați nu de profesioniști, ci de mâna lungă a politicului.

FC Argeș va face performanță când PSD va lua mâna de pe el. Mă bucur că mulți dintre suporteri s-au trezit și sper ca vocea lor să se facă din ce în ce mai auzită: FC Argeș este echipa piteștenilor, nu pușculița primarului PSD!

Adauga comentariu