Dragi prieteni virtuali și reali, se apropie ziua mea și știu ce-mi doresc! Cel mai frumos cadou ar fi să îndeplinesc dorința micuților elevi ai Clasei Zero din Școala Gimnazială Nr. 1 Pitești (fosta Școală Nr. 9).

Ei își doresc o tablă ”magică”, așa cum au văzut la televizor că au alți copii în clasele lor. Își doresc foarte mult să învețe mai ușor, bucurându-se, firesc, de magia tehnologiei secolului în care trăim. E luna magică a cadourilor, haideți să fim Moș Crăciun pentru ei!

Prețul unei table interactive pornește de la 1000 de euro. O contribuție minimă din partea fiecăruia va face cu siguranță diferența!

Putem fi împreună Moș Crăciun făcând donații în contul Asociației pentru părinți ,,Un nou început în școală”:

 

Cod IBAN: RO73BTRLRONCRT0287119701, deschis la Banca Transilvania, Sucursala Pitești, cu mențiunea ,,Donație pentru tabla magică„.

 

Pentru cei care își doresc să contribuie făcând o sponsorizare, vă stau la dispoziție cu informațiile necesare, Asociația pentru părinți ,,Un nou început în școală” fiind înregistrată în Registrul entităților/unităților de cult, pentru a beneficia de sponsorizări deductibile fiscal.

Îmi doresc ca împreună să dovedim încă o dată cât de puternică este comunitatea noastră locală și ce lucruri minunate putem face împreună!

Orașul nostru, județul acesta și țara noastră nu o putem ajuta pe termen lung decât investind în educație.

Ce ziceți, facem puțină magie împreună?