,,Este și timpul Piteștiului!” am susținut în toată campania electorală pe care am făcut-o, în mod susținut, atât în online cât și de la om la om, alături de colegii mei din PNL Pitești. Acum, după zile și nopți de muncă, mă bucur că acest lucru a devenit realitate: pentru prima oară după 1989, Piteștiul este liberal! Klaus Iohannis a fost primul în preferințele piteștenilor, obținând peste 29%. Este un semnal puternic, un semnal care mă încurajează să cred în continuare că vom avea și aici o administrație liberală, o administrație care să reașeze în sfârșit municipiul pe harta orașelor care contează.

Nu a fost deloc ușor să ajungem în acest punct, după o lungă… inerție, dar am văzut cu toții ce înseamnă să… acționezi. În fapt, despre asta a fost vorba. Pentru prima oară PNL Pitești a fost vizibil. Am primit block-uri în online, am fost înjurați prin cartiere de electoratul neconflictual al doamnei Dăncilă, dar am mers mai departe și am crezut în ceea ce facem.

Am reușit să câștigăm 10 procente de la alegerile europarlamentare și până acum, crescând de la 19%, la peste 29%. De ce? Pentru că pentru prima oară PNL Pitești a vorbit direct și sincer oamenilor. Pentru că am promovat un alt mod de a face politică și nu ne-am raportat la electorat ca și cum ne-am afla în tabere diferite. Pentru că am reușit să trezim ceva în oamenii care nu găseau o motivație puternică pentru a ieși la vot. Pentru că, prin exemplul personal, i-am convins și pe alții.

Mă bucur să constat că decizia de a mă implica pentru a schimba ceva în orașul nostru a dat roade. Pe de altă parte, nu privesc deloc relaxat cel de al doilea tur de alegeri. Argeșul, din păcate, încă este un județ roșu. Bună parte din activul nostru de partid este demotivat sau neangajat în luptă cu adevărat.

Viorica Dăncilă și PSD încă au succes acolo unde electoratul – și nu-l judec sub nicio formă – este dezinformat, manipulat și speriat cu minciuni josnice.

Așadar, lupta continuă! Noi suntem aici, alături de voi toți, cei care credeți într-o Românie normală, dincolo de sloganuri și alte vorbe mari!

Vă mulțumesc pentru toată susținerea și sprijinul acordate! Cuvintele voastre, mesajele numeroase și susținerea reală măsurată în voturi mă fac să spun în continuare că…

E și timpul Piteștiului!