Schimbarea modului de a face administrație în Pitești – acesta este motivul principal pentru care, astăzi, venim în fața piteștenilor în această formulă. În ultimul an și jumătate am vorbit despre problemele noastre, ale piteștenilor, dar mai ales despre soluțiile pe care le văd pe termen scurt, mediu și lung. Ca atare, cu viziunea mea despre cum mi-aș dori să ne fie în Piteștiul nostru deja sunteți familiarizați.

Mi-a fost greu să anticipez cum se va plia Sorin Apostoliceanu pe această viziune, însă am descoperit cu bucurie că face parte din același film cu echipa PNL. În plus, vine cu avantajul de a cunoaște în detaliu tot ceea ce se întâmplă din punct de vedere administrativ în Pitești. Experiența noastră în privat – a mea, a Anei Stan, a lui Tiberiu Irimia -, cu toate exigențele care vin la pachet și expertiza în administrație a lui Sorin Apostoliceanu cred că reprezintă o formulă câștigătoare pentru Pitești.

Simplificând lucrurile, dând deoparte tot fumul ipocriziilor, dincolo de partide suntem aceiași oameni, animați de aceleași intenții și dornici să ridicăm comunitatea în care trăim împreună cu familiile noastre. Nu suntem politicieni în primul rând, nu suntem peneliști în primul rând, suntem CETĂȚENI în primul rând! Asta va rămâne o constantă indiferent de conjunctura în care ne vom regăsi, pe viitor.

Așadar, vă invit la o ,,Cafea cu piper”, în Echipă – ECHIPA TA, pentru Pitești! Vreau să ne cunoașteți mai bine, să vedeți cum funcționăm împreună, să aflați ce proiecte avem pentru că, în fapt, este vorba despre voi și despre noi, împreună. Și despre ceea ce putem face pentru a ne fi bine aici, în comunitatea noastră.