Platforma Pitești Tech City a avut vineri, 9 februarie, a patra prezentare. Peste 100 de participanți, inclusiv primari argeșeni, au pus întrebări despre beneficiile aduse de Pitești Tech City pentru județul Argeș. Au participat, în calitate de speakeri, consilierul local și candidatul PNL pentru primăria Pitești, Mihai Coteț,  candidatul PNL la primăria Curtea de Argeș, Cosmin Petrescu, directorul Muzeului Național „Brătianu” – Vila Florica, Mihai Alexandrescu, și consilierul local PNL Pitești, Sorin Apostoliceanu.

Mihai Coteț, candidatul PNL la primăria municipiului Pitești a declarat: „Când vorbim de implementarea Pitești Tech City, trebuie să fim focusați pe 6 axe. E foarte simplu. Vorbesc de dezvoltare economică, de leadership transparent, de un dialog – atenție – real cu piteștenii, de sport și educație. Vorbesc de protejarea mediului înconjurător și aici știm cu toții situația din Pădurea Trivale. A șasea axă e baza: toți decidenții trebuie să lucreze în echipă pentru a implementa acest proiect de dezvoltare metropolitană. Suntem toți împreună în Proiectul Pitești Tech City. Și o prioritate a mea în cursa pentru primăria Pitești.”

Candidatul PNL a expus punctual și ce va aduce în Pitești proiectul Pitești Tech City:  „Piteștenii vor trăi mult mai bine. Venim cu schimbare pentru seniorii noștri. Introducem zonele albastre în orașul de reședință a Argeșului. Zona albastră se referă la o regiune, un spațiu, un oraș…o localitate în care speranța de viață e la cote înalte. Înseamnă, practic, să trăiești o sută de ani.

Pentru seniori, urmărim și o creștere cu 300% a veniturilor dedicate lor, vrem un spital municipal nou, modern.  Prin Pitești Tech City, vom înființa clinici paleative, piețe de gros cu produse locale. Facturile vor fi mai mici! Introducem programe verzi pentru energie sustenabilă. Și, poate cel mai urgent, vom izola termic blocurile piteștenilor.

Pitești Tech City e și despre tineri. Vrem ca saltul economic de bunăstare care a avut loc la Cluj să aibă loc și la Pitești. La Cluj, această platformă a generat 10 mii de locuri de muncă mai bine plătite decât în București.  Mai mult, ne propunem să înființăm o zonă de agrement cu complex polivalent și zonă deschisă pentru petreceri, sport și cultură. Pitești Tech City va conecta mediul de afaceri la școli, licee și facultăți! Ne mai propunem să oferim Piteștiului: clinică pediatrică nouă, after-school, soluții de tip creșă, investiții în echipe sportive, stadion – e nevoie de un sistem de sponsorizare a excelenței sportive prin Pitești Tech City. Cu toate acestea în loc, vedem o creștere cu 100 de mii a populației în zonă.”

(financialintelligence.ro)

Adauga comentariu