Antreprenorul Mihai Coteț este candidatul PNL Argeș pentru Primăria Pitești. Acesta a scris pe Facebook: ,,Da, candidez la Primăria Pitești. Este datoria mea de cetățean ca atunci când văd că lucrurile nu merg în direcția bună, să mă implic. O fac cu tot sufletul și buna-credință, o fac cu gândul la un viitor frumos al nostru și al copiilor noștri aici, la Pitești”.

Alina Gorghiu, președintele PNL Argeș, a scris: “Mihai Coteț devotat piteștenilor și a devenit, în scurt timp, cel mai apreciat consilier local din Municipiu. Are o experiență de 20 de ani în sectorul privat, unde s-a dovedit un foarte bun administrator. Este singurul candidat care a prezentat un proiect articulat de dezvoltare locală. PiteștiTechCity poate aduce municipiului, proiecte în infrastructura urbană, investiții în economia locală și multe locuri de muncă bine plătite. În perioada următoare, va organiza dezbateri despre toate problemele reale ale Piteștiului. Niciun subiect important pentru piteșteni nu va fi lăsat deoparte! Mihai Coteț este singura alternativă față de lipsa de rezultate a administratiei locale de până acum”.

Într-un articol publicat anul trecut, Mihai Coteț spunea:

“Avem una bucată Pitești, orașul nostru, condus de 33 de ani de administrația PSD, atât la vârful Executivului cât și în Consiliul Local Pitești. În 1990, Piteștiul era una dintre puterile economice ale țării. Pornea cu un avantaj net în fața majorității municipiilor. Județul Argeș, în sine, lua un start favorabil cu trei mari super-puteri economice drept vârf de lance: Dacia, ARO și Arpechim, cu toată industria pe orizontală pe care o generau. Astăzi ne-a mai rămas doar Dacia.

Revenind la Pitești, anul de grație 2023. Uzina Dacia, aflată odinioară în aria noastră administrativă, nu ne mai aparține. Arpechimul a fost falimentat. Industria pe orizontală s-a subțiat constant. Rolast, Combinatul pentru Prelucrarea Lemnului, Întreprinderea de reţele electrice Piteşti, Întreprinderea de motoare electrice Piteşti, Argeșeana, Textila, Fabrica de tananţi, TCIND, Fabricile de Butoaie, Matrițe, Placaj, Furfurol, Drojdie furajeră… toate acestea sunt de domeniul trecutului.

În mod evident, noile realități venite la pachet cu democrația câștigată după 1989 necesitau o reinventare și apariția unor industrii noi. Ce am pus noi în loc, în 33 de ani? Aceasta este prima și cea mai dureroasă întrebare. De 20 de ani, administrația PSD Pitești, a cărui președinte a fost mult timp, și încă mai este, primarul actual al Piteștiului, nu a fost capabilă să facă un singur parc industrial. Rețineți, nici măcar unul singur!

Și la începutul acestui mandat, primarul PSD spunea că parcul industrial este prioritate și că va rezolva încă din primele zile de mandat chestiunile care țin de birocrație. Iată-ne în al treilea an de mandat!”

(Financial Intelligence.ro)

Adauga comentariu