Consilierii locali liberali s-au abținut săptămâna trecută la votul pentru aprobarea bugetului Clubului FC Argeș, iar Mihai Coteț, candidat PNL pentru fotoliul de primar a explicat și motivele care au stat la baza acestei decizii. Liberalul a declarat că, aleșii PNL nu au nimic împotrivă cu echipa, ci lipsa de transparență a cheltuirii sumei de peste două milioane de euro a fost prinicipalul punct pentru care au recurs la această măsură.

„Saptamana trecuta in sedinta de CL afost aprobata  Hotararea referitoare la aprobarea finantarii activitatilor sportive de drept privat – adica cam cati bani pregateste Primarul sa mai bage in ONGul Campionii FC Arges – si anume suma de 2.170.000 euro –  finantare programe sportive pentru junior – 930.000 euro.

Ne-am abținut la votul pentru aceasta Hotarare, si nu pentru că nu ne dorim sprijinirea echipei FC Arges, pentru că piteștenii își iubesc echipa. Dar o iubesc și vor să știe că banii pe care îi investesc în ea – deloc puțini – sunt investiți cu cap, cu bună-credință, cu eficiență. Vor să știe că FC Argeș nu se transformă din nou într-o gaură neagră, într-un paravan pentru corupție și spălare de bani, așa cum s-a mai întâmplat.

Lipsa de transparență ne face să credem că la echipa de fotbal FC Argeș nu se întâmplă lucruri curate. Galeria a reclamat acest lucru în nenumărate rânduri.

In ultimii ani milioane de euro s-au dus acolo, fără să beneficiem, în schimb, de o minimă transparență.  Raportul financiar al acestui ONG are o pagină! Că avem o conducere a echipei înțesată de sinecuriști păstrați în ciuda contraperformanțelor este deja o evidență. Că la Campionii FC Argeș poate se sifonează bani, e doar o presupunere făcută în baza lipsei de transparență. De aceea solicit Primăriei Pitești să ceară și să ne pună la dispoziție un raport detaliat si de bun simț în care să le spună piteștenilor:

-pe ce s-au dus milioanele lor;

-ce performanțe s-au obținut din milioanele lor;

-ce măsuri s-au luat în urma managementului dezastruos;

-câți tineri piteșteni formați la Pitești au ajuns la FC Argeș. ” a declarat Mihai Coteț.

(Obiectiv de Argeș)

Adauga comentariu