Ne ceartă răzgândacii lui Don Primar că ne permitem luxul să ne dorim altceva și să avem altă opinie!
➥Ne ceartă că vrem arie protejată pentru că nimeni nu va mai putea vreodată defrișa și construi acolo.
➥Ne ceartă că nu vrem pădure parc deoarece pașii birocratici ar dura alți ani, timp în care pădurea va fi retrocedată, defrișată și transformată în teren pentru construcții. Ne ceartă, așadar, că nu suntem dispuși să ne asumăm acest risc imens, cu procesele de retrocedare în curs de pronunțare.
➥Ne ceartă că nu vrem să transformăm o pădure într-un parc, deși în Luncă avem un spațiu imens pentru așa ceva. Pădurea și biodiversitatea ei minunată e unică!
➥Ne ceartă că vrem alei de pământ, nu betoane, că nu vrem electricitate și alte utilități care pregătesc pădurea pentru viitoarele cartiere de vile.
➥Ne ceartă că vrem un custode, adică un profesionist care să gestioneze Pădurea Trivale și nu pe stăpânul de la Primăria Pitești, președinte al unui partid care stăpânește orașul și sub care am mai rămas cu doar 335 de hectare din 930 ha. De ce să gestioneze pădurea cineva străin de interesele imobiliare când o pot fura mai departe, între ei, cunoscătorii?!
➥Ne ceartă că nu avem încredere că primarul PSD poate gestiona 160 de hectare din moment ce nu a fost capabil să se îngrijească nici de cele 6,7 ha din subordine.
➥Ne ceartă că nu avem încredere în răzgândirea suspectă a unui primar care a recunoscut public că habar n-a avut ce i-a mințit pe oameni în campanie când le-a promis că susține aria protejată, și nici după ce a fost ales, când a susținut HCL de declarare a Pădurii Trivale Arie Protejată.
➥Ne ceartă că nu vedem cu ochi buni răzgândirea la pachet a consilierilor care au votat pentru arie protejată.
➥Ne ceartă că deranjăm majoritatea stăpânului și că nu ridicăm mâna, la comandă, în Consiliul Local.
➥Ne ceartă că îi respectăm pe piteșteni, că le-am ascultat dorința, că le-am promis în campanie că vom face totul pentru ca pădurea Trivale să devină arie protejată și că avem coloană vertebrală și nu ne-am răzgândit.
➥Ne ceartă că vrem să le cerem opinia piteștenilor, să organizăm un referendum, să adunăm semnături pentru a transmite mai departe mesajul lor.
➥Îi ceartă pe piteșteni că protestează, că iau atitudine, că își apără propriul crez, că au simț civic.
➥Voi nu mai aveți limită? Nu mai aveți bun simț? Nu mai aveți măsură?

Adauga comentariu