S-a inaugurat… renovarea. O renovare care a durat mai bine de trei ani!

Vestea bună e că avem unul dintre cele mai moderne bazine olimpice din România. O mare ușurare este și pentru copiii care s-au chinuit atâta amar de vreme cu naveta pentru a-și putea continua antrenamentele. Cheltuielile rămân în continuare destul de mari, căci tarifele pe care municipalitatea le-a impus sunt destul de piperate.

Vestea proastă este că, la fel cum s-a întâmplat și cu sala polivalentă, incompetența administrației locale a rupt din nou buzunatul piteștenilor. S-a pornit de la o investiție pentru care piteșteanul ar fi trebuit să contribuie cu suma de 5,5 milioane de lei, urmând ca Uniunea Europeană să acopere grosul. Într-un final, pentru că nu s-au luat în calcul reabilitări elementare, din cauza aceleiași incompetențe a administrației PSD, s-a ajuns ca din banii piteștenilor să se cheltuie, în plus, alte 8,9 milioane de lei! Din acești bani s-ar fi putut construi de la zero, cel puțin șapte grădinițe!

Normalitatea costă enorm în orașul acesta al nostru și întârzie de fiecare dată nepermis de mult, dar noi inaugurăm până și asta!

Tot ce îmi doresc este ca de la noi, de la Pitești, să apară cât mai mulți Robert Glință. Am supus atenției municipalității necesitatea ca tarifele să fie micșorate. Nu trebuie să amortizăm incompetența pe pielea celor care vor să facă performanță. Noi trebuie să sprijinim performanța!

Copii, la cât mai multe medalii!

PS: Sper să trăim și vremea în care să nu mai zicem „mă bucur că s-a facut, dar…” ci să zicem „s-a facut bine, în timp rezonabil și cu costuri corecte!”.

Adauga comentariu