Rea-voință, meschinărie, lipsă de profesionalism! De data aceasta vorbim mai mult decât despre orgoliu politic în ceea ce îl privește pe primarul PSD al Piteștiului.

Când am aflat că la numărul unic 119 au apelat, numai în Argeș, aproximativ 4000 de copii care au raportat că au fost victime ale abuzurilor, am realizat cu adevărat că fenomenul este unul îngrijorător. M-am întrebat câte alte mii de copii nu au avut curajul să sune și, mai ales, câți alții nu știu că au posibilitatea să ceară ajutor.

De aceea am considerat că este de datoria noastră, a administrației locale, să facem tot ce ține de noi pentru a populariza acest număr. Măcar atât să facem, să lipim niște afișe informative în autobuzele Publitrans, pentru că aceste mijloace de transport sunt folosite de către foarte mulți elevi.

În acest sens, am făcut o cerere către Primăria Pitești și una către operatorul de transport în comun. Vă las răspunsul în primul comentariu. Pe mine m-a bulversat și m-a scârbit în egală măsură!

Primarul PSD al Piteștiului a reușit să inventarieze toate posibilele motivele pentru care nu vrea să dea curs acestei solicitări. Toate sunt halucinante și nici măcar unul nu stă în picioare!

Fiecare în parte reprezintă un gest de dispreț la adresa cetățenilor.

Să respingi această inițiativă înseamnă să ai pe conștiință tot atâția copii pentru care această informație, fără a exagera cu nimic, ar putea fi una salvatoare de vieți sau de destine.

Adauga comentariu