Prefectura Argeș a validat Hotărâtea de Consiliu Local care a devenit, astfel, obligatorie. Ce înseamnă că Prefectura a validat Hotărârea de Consiliu Local? Înseamnă că ESTE LEGALĂ.
La Pitești continuă să fie ILEGALĂ acordarea acestui stimulent, deși l-am introdus în mai multe rânduri pe ordinea de zi. Asta înseamnă că specialiștii Primăriei Pitești au avut suficient timp de documentare, doar că… nu de expertiză juridică duc ei lipsă. Când primarul PSD refuză, totul se blochează. Este așa cum a afirmat la ultima ședință de Consiliu Local: ,,Lucrurile s-au schimbat în Primăria Pitești”. Nimeni nu mai mișcă, nimeni nu mai are curajul nici măcar să… respecte legea. Consilierii PSD și ceilalți consilieri amanetați nu fac decât să execute ordinele.
O prefectură care are și ea aparat de specialitate, juriști cu experiență, plus doi subprefecți PSD ca și primarul Piteștiului, a girat, indirect, pentru legalitatea subvenției pentru nou-născuți.
La alte primării din Argeș, conduse de primari PSD – Albota, Vulturești, Leordeni, Vedea, Budeasa, Rucăr, Drăganu, Negrași, Teiu sau Micești – subvenția pentrru nou-născuți se acordă pentru că ESTE LEGALĂ și niciodată Curtea de Conturi, care invariabil a făcut controale, nu le-a imputat vreo încălcare a legii.
Am dat aceste exemple, dincolo de primăria Capitalei și a altor localități din România, pentru a înțelege încă o dată că Primăria Pitești a fost confiscată pe persoană fizică și că oamenii trăiesc sub presiune și nu sunt lăsați să-și facă treaba.
Continuăm să luptăm pentru a reda primăria piteștenilor!

Adauga comentariu