Amânată de două ori, stația de autobuz de pe Gheorghe Doja va fi gata abia la anul, cu mult după termenul oficial de finalizare. Se putea face pe bani europeni, dar administrația locală a dovedit același amatorism din cauza căruia am pierdut sume imense de bani.
 Pentru că nu a fost capabil să gestioneze în mod coerent proiectul, pentru că a lăsat pe ultima sută de metri chestiuni elementare ce puteau fi rezolvate în timp util, restul proiectului nu va mai fi finanțat din surse externe. În 2024, din bugetul local va fi luată suma de 399.666,94 lei. Încă o dată, primarul bagă mâna în buzunarul piteștenilor!
 Așa s-a întâmplat și cu Sala Polivalentă, așa s-a întâmplat și cu Bazinul Olimpic, așa se întâmplă și acum. Pentru incompetența și iresponsabilitatea lor, buni de plată suntem tot noi, piteștenii!
Până când? – asta e întrebarea.
➥ P.S.: După ce atâta amar de vreme a tras de timp, primarul a cerut constructorului să lucreze până în ajunul Anului Nou și se laudă că se va turna beton inclusiv pe data de 30 decembrie! Pe vremea asta! După ce că plătim scump incompetența, mai plătim și lucrări compromise din start!

Adauga comentariu