Testimonial Bianca - Mihai Cotet

Mihai, la prima vedere, este un om amabil, binevoitor. După ce îl cunoști mai bine, poți să spui că este și un tip generos, afectuos, uneori poate chiar prea sentimental. Este o inimă care face bine de dragul binelui, fără să aștepte recunoștință.
Ca prieten, Mihai își prețuiește prietenii mai mult decât orice și este dispus să facă aproape orice sacrificiu pentru ei. Mai mult decât atât, Mihai este extrem de popular și de apreciat de cei din jur. Va face orice pentru a se asigura că cei pe care îi iubește sunt fericiți, fără să aștepte nimic în schimb. Apreciez la el faptul ca alege să spună întotdeauna un adevăr dureros, decât o minciună frumoasă. Pe de altă parte, oamenii știu că pot avea încredere în ceea ce spune el, pentru că va spune mereu adevărul. Unii ar putea să îl perceapă prea direcț în unele cazuri, dar prietenii văd onestitatea lui ca pe o gură de aer proaspăt.
La prima vedere își evaluează rapid interlocutorul, oarecum instinctiv, și dacă acesta corespunde standardelor lui, este posibil să se deschidă, cu sinceritate.
Când îl cunoști mai bine, realizezi că întotdeauna este foarte concentrat pe scopul său și are mereu o strategie bine pusă la punct pentru a-l atinge. Este optimist și încrederea în forțele proprii îl determină să lupte până la capăt și cu oricine, deoarece reacționează brusc la provocările celor din jur, fiind foarte convins de adevărul pentru care luptă.