De cele mai multe ori, prieteniile se nasc greu. Cu Mihai a fost diferit, căci despre acest prieten vreau să vorbesc, pentru că are multe calităţi care merită amintite şi cunoscute.

Este diferit şi pentru că îmi este uşor să definesc capacitatea sa profesională, caracterul său, pentru că este acel prieten bun care nu te lasă la greu.

În activitatea sa, evită rutina şi şabloanele de acţiune, exprimându-şi sincer şi deschis punctele de vedere şi opiniile, aplicând principiul că o acţiune sau un program mai uşor sau mai complicat de realizat nu se poate face de unul singur, fiind un om determinat să lucreze în echipă și având calităţi deosebite de conducător (lider).

Mihai dă dovadă de o personalitate puternică, bine conturată, ceea ce a determinat rezultate vizibile şi apreciate, atât în viaţa profesională, cât şi în cea personală.  Personalitatea sa se caracterizează şi prin loialitate, exprimată prin îndeplinirea cu onestitate a obligaţiilor şi angajamentelor, ceea ce îl determină să acționeze întotdeauna cu bună credinţă.