Testimonial Stefan - Mihai Cotet

Cum este Mihai omul

Despre Mihai sunt foarte multe de spus, dar, inainte de toate, este un OM POZITIV, caruia ii pasa intotdeauna de relatia cu persoanele din jurul sau, un om pe care te poti baza neconditionat, care de cele mai multe ori se da pe sine la o parte pentru a-i ajuta pe ceilalti.

Familial, Mihai, este un un FAMILIST IMPLINIT, are o sotie ce-l adora, iubeste si-l respecta ca in prima zi, doi copii frumosi, inteligenti, manierati, fiecare dintre ei imprumutand cele mai importante calitati de la parinti – tenacitatea si respectul fata de ceilalti,

Cum m-a ajutat

Initaial pe Mihai l-am cunoscut ca “Angajator”, asta se intampla in 2003, numai ca, dupa cateva zile mi-am dat seama ca aceasta relatia nu se baza decat pe respectul pe care i-l purtam (era omul care la finalul lunii trebuie sa-mi plateasca salariul….atat de necesar), intrucat, implicarea lui in activitatea noastra, a tuturor colegilor de la acea vreme, era de cele mai multe ori peste asteptarile noastre, practic munceam cot la cot iar rezultatele acestui exemplu pe care l-am urmat intotdeauna nu au intarziat sa apara, toate aceste ingredinte ne-au adus in de foarte multe ori in situatia de fi cei mai buni in ceea ce desfasuram la acel moment.

De la Mihai am invatat foarte multe din ceea ce fac in activitatea de zi cu zi, discursul, modul de a intelege lucrurile, modul de a actiona intr-un mod prietenos, unul in care sa reusesti sa-I convingi pe ceilalti de convingerile tale folosidu-te de argumente solide, cele mai multe dintre ele bazandu-se pe experiente similare.

Pentru mine, Mihai, a fost si este un exemplu de urmat atat profesional cat si familial.

 

Cum e ca prieten

Despre Mihai ca PRIETEN pot sa spun ca este acea persoana pe care te poti baza oricand, neconditionat, acesta este probabil si unul dintre elementele care stau la baza numarului mare de prieteni (in adevaratul sens al cuvantului) pe care-I are si cu care-I face deosebita placere sa se intalneasca cu fiecare ocazie.

Mihai este PRIETENUL pe al carui sfat te poti baza pentru ca este intotdeauna unul sincer si argumentat, nu-l carcterizeaza falsitatea si superficialitatea, nu-ti spune de dragul de a-ti spune, este procupat de ce ti se intampla si-ti vine in ajutor atunci cand nici nu te astepti.

 

Cum il stiu ca profesionist

In caracterizeaza o calimitate de invidiat, niciodata nu ia decizii pripite, trateaza fiecare situatie cu maturitate si responsabilitate, inca de la inceput poate intui care va fi rezultatul final.

Ca MANAGER, este un LEADER innascut prin definitie, un vizionar plin de idei, urmat intotdeauna de oameni, iti acorda incredere si suport neconditionat, te motiveaza si este alaturi de tine pana la final, NU RENUNTA NICIODATA!

 

De ce si altii ar trebui sa-l cunoasca pe Mihai

Uitandu-ma in jurul meu, o buna parte dintre realizarile mele I le datorez in mare parte, este un exemplu bun de urmat, niciodata nu-ti vei pune problema ca nu ai ce sa inveti, ci, cat!

Observ faptul ca, toti oamenii care i-au fost alaturi, unii dintre ei poate chiar si “pasager”, in acest moment au atins si accesat anumite pozitii peste asteptarile lor probabil la un moment dat (antreprenori de success, manageri in companii multinationale).