Veste bună pentru piteștenii care iubesc Pădurea Trivale: Hotărârea Consiliului Local Pitești, prin care era împiedicată declararea Pădurii Trivale arie protejată, a fost anulată în instanță!
10.000 de oameni nu au semnat degeaba!
În calitate de consilier local am făcut, alături de colegii mei consilieri – Razvan Serbanoiu, Sorin Apostoliceanu și Cătălina Dumitrașcu -, tot ce a fost omenește posibil ca să salvăm pădurea noastră din ghearele rechinilor imobiliari. Am strâns, în mai puțin de două luni, cel puțin 10.000 de semnături și am protestat săptămânal, alături de piteșteni, în fața Primăriei Pitești.
Prefectul de Argeș, Radu Perianu, a solicitat în instanță anularea Hotărârii impuse de majoritatea procurată a primarului. Tribunalul Vâlcea s-a pronunțat, astfel, în favoarea intereselor piteștenilor.
Facem apel la primarul Piteștiului să nu continue acest proces împotriva propriilor cetățeni, și să respecte promisiunea pe care le-a făcut-o, sub cuvânt, în campanie: că va continua demersurile de declarare a Pădurii Trivale arie protejată.

Adauga comentariu